Rate this post

کاربرد لسیتین در صنایع غذایی بسیار مهم و تاثیرگذار است که این موضوع، زمینه ساز تولید گسترده و بی‌رویه آن توسط کشورهای بزرگی همچون هند شده است. لسیتین یکی از مواد چرب کننده و نگهدارنده محصولات غذایی است که افزودن آن به ترکیب مواد غذایی منجر به افزایش کیفیت و عمر آن‌ها می شود.

کاربرد لسیتین در صنایع غذایی

در ضمن، لسیتین به ۲ صورت مایع و پودری تولید و عرضه می شود. لسیتین پودری در مراکزی مانند نانوایی ها که با خمیر سروکار دارند، کاربرد دارد؛ اما مصارف لسیتین مایع، گسترده تر بوده و از آن در مراکز تولیدی مختلف استفاده می کنند.

در ادامه مطلب، به بررسی جامع کاربرد لسیتین در صنایع غذایی پرداخته ایم تا تولیدکنندگان محترم کشورمان هر چه بهتر با این محصول اولیه مهم آشنا شوند.

کاربرد لسیتین در صنایع غذایی

کاربرد لسیتین در صنایع غذایی

کاربرد لسیتین در صنایع غذایی بسیار گسترده است. هر چند از این ماده اولیه در صنایع دیگر نیز استفاده می کنند؛ اما بخش قابل توجهی از لسیتین تولیدی جهان در صنایع غذایی مصرف می شود. بنابراین مصارف لسیتین در صنایع غذایی بسیار گسترده و قابل توجه است.

یکی از مراکز تولیدی که لسیتین جزء مواد مهم و اساسی آن‌ها به حساب می آید، مراکز تولید شیرینی جاتی همچون شکلات کیک، شیرینی، بیسکویت و … است. برای نمونه، تولیدکنندگان شکلات با استفاده از لسیتین مایع از بلوم زدن محصول جلوگیری کرده و ویسکوزیته آن را کنترل می کنند.

همچنین با افزودن لسیتین به ترکیب شکلات، دیگر نیازی به مصرف زیاد کره کاکائو یا روغن سی بی اس نیست و لسیتین مایع می تواند کمبود این موارد را جبران کند، بنابراین مصرف لسیتین از نظر مالی نیز برای تولیدکنندگان به صرفه است، چراکه قیمت کره کاکائو بسیار بالا بوده و هزینه بر است.

استفاده از لسیتین در بیسکویت نیز با مزایای بسیاری همراه خواهد بود. وجود لسیتین در بیسکویت باعث می شود، مواد اولیه آن بهتر مخلوط شوند و بافت یکنواختی را ایجاد کنند. همچنین لسیتین در بیسکویت هم باعث کاهش مصرف چربی های مختلف شده و مصرف آن را به حداقل می رساند. به طور کلی، این افزودنی عالی در بهبود کیفیت محصولات غذایی مختلف عملکرد قابل قبولی دارد.

معرفی منابع لسیتین Lecithin

معرفی منابع لسیتین Lecithin

در اینجا با کاربرد لسیتین در صنایع غذایی تا حدودی آشنا شوید و اکنون نوبت به معرفی منابع لسیتین Lecithin رسیده است. لسیتین، ماده ای است که هم منبع گیاهی و هم منبع جانوری دارد. این محصول را از منابعی همچون دانه سویا، شیر، زرده تخم مرغ، پنبه دانه، آفتابگردان و … استخراج می کنند. در بین این منابع، لسیتین سویا به دلیل عملکرد عالی و قیمت ارزان، طرفداران بسیاری دارد.

[hwgold-dash bcolor=”#fd7″ align=”center” ]شرکت بازرگانی سورن یکی از مراکز پخش لسیتین سویا وارداتی در تهران است که این محصول را به اقصی نقاط ایران ارسال می کند.[/hwgold-dash]

برخی از مصرف کنندگان به زرده تخم مرغ آلرژی دارند که این موضوع، باعث شده بسیاری از تولیدکنندگان به سراغ لسیتین زرده تخم مرغ نروند. از طرف دیگر، قیمت لسیتین تولیدشده توسط منابع جانوری بالا است و از نظر اقتصادی هم برای مراکز تولیدی به صرفه نیست. همه این موارد، باعث شده تولیدکنندگان به سراغ خرید لسیتین سویا بروند. این نوع لسیتین با محدودیت خاصی همراه نیست و ازنظر قیمت هم شرایط مناسبی دارد.

معرفی یکی از بهترین لسیتین های وارداتی

معرفی یکی از بهترین لسیتین های وارداتی

با معرفی یکی از بهترین لسیتین های وارداتی همراه ما باشید. یکی از لسیتین های استانداردی که در تناژ بالا وارد می شود، لسیتین سویا گجرات در مدل مایع است. این لسیتین در بشکه های 200 و 240 لیتری به فروش می رسد و یکی از تولیدات باکیفیت کشور هند است.

بنابراین اگر به دنبال یک لسیتین مایع باکیفیت و خوش قیمت هستید، ما این لسیتین هندی را به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم. اگر پرسشی درباره این لسیتین وارداتی دارید یا می خواهید از قیمت روز آن از شرکت اطلاع پیدا کنید، فقط کافی است با واحد فروش تماس حاصل نمایید.

[gravityform id=”3″ title=”true” description=”true”]

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای